Csobbanjon bele a pihenésbe Kiskunmajsán!
Családdal üdülne? Barátokkal kirándulna? Passzív pihenésre vágyik?
Vagy éppen nagyon is aktívra?

A szállásra ne legyen több gondja!

A Jonathermál Gyógy- és Élményfürdő bejáratától néhány perc sétára két vendégházunk várja Önöket tavasztól őszig. Romantikus tanyaszállásunkat azoknak ajánljuk, akik szeretik a természet közelségét, és szívesen elvonulnának családjukkal, barátaikkal a mindennapok zajától.

A teljesen felszerelt vendégházaink nagyszerű pihenést biztosítanak azoknak, akik a kiváló vizéről híres gyógyfürdőt is szeretnék kihasználni és élvezni. Tanyánk az alföldi tájra jellemző környezettel körülölelve a természet közelségét kedvelő vendégeinknek nyújt kiváló kikapcsolódási lehetőséget családbarát áron.

Érezze magát otthon nálunk!

Ajánlások

Rólunk mondták

„Nagyon klassz volt minden. A konyha jól felszerelt, a szobák is szépek, mindenhol tisztaság. Nagyon megnyerő, hogy volt ping-pong és biliárdasztal, klíma és nem utolsó sorban minden ablakon szúnyogháló. Szép tágas porta. A házigazda is nagyon kedves és segítőkész volt.” 

Nagy Lajos

Nagy Lajos

„A Feró Lak Csillag utcai nyaralójában vendégeltem meg 9 főiskolás barátomat az ország különböző területéről. Hatalmas helykínálata lehetővé teszi a komfortos szórakozást a nagyszerű biliárdasztallal, ping-pong asztallal, illetve a kertben lévő bográcsozásra alkalmas területtel. Ajánlom minden érdeklődőnek!

Verebes Zsanett

Verebes Zsanett

„Egy szülinapos hosszú hétvégére béreltük ki a tanyát egy baráti családdal, teljesen meg voltunk elégedve. A gyerekek élvezték, hogy szabadon rohangálhattak, és nagyszerű ötlet a fajátszótér is az udvaron. Jó volt, hogy a szabadban fedett helyen tudtunk étkezni. A szállás is kényelmes volt. Az utolsó napon elmentünk a majsai fürdőbe, nagyon élveztük.

Bánóczki Ernő

Bánóczki Ernő

Keress bennünket itt is!